top of page

Обмяна на опит и успешни практики в управлението на Кризисен център "Самарянска къща"


В Централното управление на Сдружение "Самаряни" се проведе обмяна на опит и споделяне на успешни практики в управлението на Кризисен център "Самарянска къща". В срещата участваха Дилян Стойков - главен експерт  и  Здравка Катилеева - главен експерт Дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт", Община Сливен. От Сдружение "Самаряни" опит споделиха  Ваня Иванова-Попова, председател на УС на Сдружение "Самаряни", Людмила Трифонова - старши социален работник и Соня Пенева, старши социален работник, специлисти по домашно насилие в Кризисен център "Самарянска къща".  Отговори намериха много въпроси, свързани с човешките ресурси, финансирането, организацията на работата в Центъра, настаняване и дейностите, предоставяни от "Самаряни" в подкрека на жените и децата, пострадали от домашно насилие,които намират закрила и подслон в "Самарянска къща".

В Централното управление на Сдружение "Самаряни" се проведе обмяна на опит и споделяне на успешни практики в управлението на Кризисен център "Самарянска къща". В срещата участваха Дилян Стойков - главен експерт и Здравка Катилеева - главен експерт Дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт", Община Сливен. От Сдружение "Самаряни" опит споделиха Ваня Иванова-Попова, председател на УС на Сдружение "Самаряни", Людмила Трифонова - старши социален работник и Соня Пенева, старши социален работник, специлисти по домашно насилие в Кризисен център "Самарянска къща".


Отговори намериха много въпроси, свързани с човешките ресурси, финансирането, организацията на работата в Центъра, настаняване и дейностите, предоставяни от "Самаряни" в подкрека на жените и децата, пострадали от домашно насилие,които намират закрила и подслон в "Самарянска къща".

10 преглеждания0 коментара

Kommentare


bottom of page